fredag den 15. november 2013

Sy til baby: reparationer og retro-overalls


Den lille fyr tog en god lur i barnevognen idag, så jeg fik tid til at få lavet et par ting som længe har ligget. 

Disse bukser lavede jeg først med rib og knaplukning mellem benene, men desværre fik knapperne ødelagt stoffet (måske var jeg for hård ved dem) så nu har jeg "re-designet" dem :) 
Jeg har syet benene sammen og sat et ekstra stykke på foroven og dermed lavet det om til "seler". Jeg var lidt træt af at skulle knappe så mange (stramme) knapper op og i ved hvert ble skift, så dette fungerer meget bedre 


Jeg nåede også at få "re-designet" (måske et stort ord i denne forbindelse) er par grønne bukser, som var syet efter Liam mønstret fra stof2000. De var oprindeligt med elastik ved talje og fødder, men de sad ikke særlig godt på min lille tykmavede dreng og posede lidt for meget til min smag. Så nu har sat rib i, istedet og nu er str 68 bukserne nok nærmere str 80. Så er de også knap så posede. 

Det var nogle af de lidt mere kedelige projekter. I går nåede jeg dog - næsten - at blive færdig med før-omtalte overalls. De er blevet meget bedre (og smallere) end det første par, så nu er jeg spændt på hvordan de passer den lille fyr, når han har vokset sig stor nok til dem! 
De er syet i brunt babyfløjl med gult for og sovetrine elefant lomme. Har gjort stropperne lidt længere og kantet med skråbånd, nu mangler jeg bare at finde de perfekte knapper (eller trykknapper?) til :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar